T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü Kadırlı Devlet Hastanesi

KAYMAKAMIMIZ SAYIN TAMER ORHAN’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI VE BAYRAMLAŞMA PROĞRAMI

Güncelleme Tarihi: 16/08/2018

Kurban Bavramı Mesajı;

İnsanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar insani, millî ve manevi değerlerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir.

Kurban Bayramı; cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, dargınlık ve kırgınlıkların unutulup milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dinî bayramlarımızdandır.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayram günleri? sevmej sevindirme günleridir. Bu sevinci ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesiz vatandaşlarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamanın birlik ve beraberlik duygularımızı arttıracağına inanıyorum.

İlçemiz de; vatandaşlarımızın bayramını huzur içinde geçirebilmeleri için gerekli her türlü tedbir alınmıştır. Bayramda görev başmda olan tüm güvenlik görevlilerimize, zabıta, itfaiye ve sağlık personelimize görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim.

Bu düşüncelerle Kadirli’li hemşerilerimizin, Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu günlerin milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.

Bayramlaşma Programı:

Bayramlaşma Tarihi : 21 Ağustos Salı Saat: 13:00